Събитието бе открито от 4-годишната Рая, която изпя народна песен и

...
Събитието бе открито от 4-годишната Рая, която изпя народна песен и
Коментари Харесай

Талантливите деца на Бургас показаха Вярната посока към високи резултати в образованието

Събитието бе намерено от 4-годишната Рая, която изпя народна ария и сътвори ужасно въодушевление

Регионалното ръководство по образованието в Бургас провежда ексцентрична гала за 1-ви юни, на която връчи награди на заслужилите ученици  от учебните заведения в цялат Бургаска област. Младите хора, които бяха отличени през днешния ден, са постигнали високи резултати в просветителния развой " Вярната посока ".

На събитието участваха заместител регионалният шеф Мария Ценова, кметът на Айтос Васил Едрев, зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, представители на просветните среди. Тук бяха и разчувстваните преподаватели и шефовете на учебните заведения, от които са излъчени призьорите.

Началникът на РУО-Бургас Петя Петрова награди отлични математици, историци, лингвисти, участници в диспути на непознат език, само че и млад фермер, заварчици, автомобилисти, механици, програмисти, астроном и пъстра палитра от умни деца, които по-често би трябвало да бъдат показвани, тъй като те са същинският образец за актуалните младежи.

Събитието бе намерено от 4-годишната Рая, която изпя народна ария и сътвори ужасно въодушевление в зала " Изток " на БСУ, следваха певиците и мажоретките от Руската гимназия.

Техните старания са значими за всички нас, по тази причина ще изброим имената на призьорите:







 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР